Boka online - Garanterat bästa pris

Tävlingar

Flera gånger om året ordnar vi tävlingar där du kan vinna en lyxig hotellnatt mitt i Stockholm, ett presentkort på vårt hotell, mat i någon av våra restauranger eller rabatter på hotellrum. Finns ingen aktiv tävling just nu? Titta in snart igen, eller gilla oss på Facebook så missar du ingen tävling.

Recensera oss på Google+

Få 10 % rabatt på hotellrum och 10 % rabatt på HEARTS

Recensera oss och få rabatt på ditt nästa besök! Du får 10 % rabatt på hotellrum och 10 % rabatt i vår restaurang HEARTS.

Gör så här

1) Gå in på vår Google+ sida https://plus.google.com/+NordicCHotel/about
2) Skriv en recension/kommentar där du berättar hur du tyckte att det var hos oss
3) Maila sedan till webbplatsen@nordichotels.se för att få din rabattkod

Obeservera att du behöver ha ett gmail-konto för att kunna lämna en recension.

Stort TACK

Som tack ger vid dig 10 % rabatt på både hotellrum och i vår restaurang HEARTS vid ditt nästa besök!TäESbswy

Recensera oss på Google+

Shan Atci tävling avslutad

Facebooktävling shan atci

Vem tar du med dig och varför? Tagga en vän och motivera.

För att delta behöver du i vårt inlägg på Facebook tagga en vän du vill ta med dig och berätta för oss varför just ni två ska få vinna biljetter. De fem bästa motiveringarna vinner.

Tävlingen pågår till och med den 6 april 2016 och gäller 10 stycken (5 x 2 biljetter per vinnare) biljetter till showen på Boulevardteatern i Stockholm den 10 april 2016.

Gör så här

1) Tagga en vän du vill ta med dig i vårt Facebook inlägg
2) Motivera varför just ni två ska vinna

Vinnarna meddelas 7/4

Vinnarna meddelas via Facebookmeddelande senast den 7 april 2016 samt presenteras på denna sida samma dag. Biljetterna skickas digitalt (QR-kod). En jury bestående av medarbetare på Nordic C Hotel utser vinnarna. Juryn kan ej överklagas. Medarbetare på Nordic C Hotel kan ej vinna tävlingen.

Julbordstävling avslutad

Vinn pluras julbord

Vinn Pluras Julbord och hotellnatt för hela gänget

Golfligan, barnvagnsmaffian, kusinerna, gymnasievännerna eller paren ni är skyldiga en middag – vilka tar du med dig? Nu kan du vinna en helkväll med besök i ICEBAR, Pluras julbord, hotellnatt och frukost för sex personer. Allt du behöver göra är att: Gilla vår sida, dela inlägget, i delningen tagga de fem personer du vill ta med dig samt skriva en motivering till varför just du ska vinna. Tävla direkt! Tävlingen avslutas 3/11.

Regler

1) Gilla vår facebook sida
2) Dela inlägget
3) Tagga de fem personer du vill ta med dig
4) Skriv en motivering i kommentarsfältet

Gillar vår facebook sida, dela inlägget, i delningen tagga de fem personer du vill ta med dig samt skriva en motivering till varför just du ska vinna. Nordic C Hotel fungerar som jury och kommer att utse en vinnare bland de tävlande.

Vinsten

Vinsten gäller tre standard twin dubbelrum 1 natt inklusive Pluras julbord och besök i ICEBAR samt frukost för 6 personer den 19 december 2015. Vinsten kan ej användas annat datum och kan ej bytas mot kontanter. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Tävlingen avslutas den 3 november och vinnaren utses den 10 november på Facebook.

TÄVLA NU

TäESbswy

Tävling - vinn Pluras Julbord

Bloggtävling avslutad

Bloggtävling

Blogga om vad du tycker bäst om med Stockholm

#mittstockholm

Är du bloggare? Då har du chansen att vinna en lyxig hotellnatt för två personer i Stockholm! Reglerna är enkla. Blogga om vad du tycker bäst om med Stockholm och ange att du tävlar om en hotellnatt hos oss. Glöm inte att länka till vår webbplats i ditt blogginlägg. För att vi ska veta att du medverkar i tävlingen, kommentera på vår Facebookpost och länka till ditt blogginlägg. Lätt som en plätt! Tävlingen avslutas 10/8 och kontaktas via Facebook.

Fullständiga regler

Blogga om vad du tycker bäst om med Stockholm och vinn en lyxig hotellnatt för två på Nordic C Hotel. Glöm inte att länka till vår webbplats i ditt blogginlägg. Nordic C Hotel fungerar som jury och kommer att utse en vinnare bland de tävlande.

Vinnare utsedd

Grattis Frida Elmgren! Du är vinnaren i vår bloggtävling ‪#‎mittstockholm‬. Läs hennes blogginlägg.

Ett stort tack till alla som deltagit i vår bloggtävling!

Bloggtävling